Jaga Vertiga 520×2000 type 08 (11,5 cm diep) | Zandstraalgrijs, Designradiator verticaal 2000×520 | JAG_VERW.200052.08/PRI/001/MM/02

Er is momenteel geen verticale design radiator op de markt die zoveel warmte produceert als de Vertiga van Jaga. Deze radiator die uitermate geschikt is voor de moderne lagere temperatuursystemen waarbij bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van warmtepompen en moderne HR ketels. Uiteraard is deze radiator ook inzetbaar bij de traditionele cv systemen of stadsverwarming. Ideaal voor in de huiskamer, lobby van een hotel of entree van een kantoor. 

Twee dynamische warmtewisselaars met zijdelingse luchtstroom halen een ultrahoog vermogen met superlage watertemperaturen. Door het lichte gewicht en de ultrageleidende materialen is de Low-H2O technologie veel beter regelbaar en veel zuiniger met energie.
De leidingen van het cv systeem kan u middenonder of middenboven aansluiten op deze radiator, het toestel is nl. omkeerbaar. Er zijn daarvoor geborsteld RVS of verchroomde ventielen beschikbaar. Zie daarvoor de accessoires onderaan. 

De Vertiga is naast de basisversie Primo, met gelakte metalen bekleding, verkrijgbaar in 3 design uitvoeringen: Glow (super-hoogglans) , Kirei en Dunes.
De basiskleuren zijn voor de VERTIGA PRIMO verkeerswit RAL 9016 (soft touch licht gestructurreerde satijn lak) en zandstraalgrijs (fine texture metallic)

Let op: Deze radiator wordt speciaal geproduceerd en kan niet meer retour

Prijs: 1111.79 (klik hier voor meer informatie