Jaga DBE Unit | Dynamic Boost Effect | Type: 06 – 160-220 cm, Accessoires x | JAG_DBES.00400106

DIT PRODUCT IS UITLOPEND EN NIET MEER LEVERBAAR, VOLG DEZE LINK VOOR HET NIEUWE MODEL !

DBE is een hulpmiddel om extra vermogen uit de Jaga convector te halen en zorgt ervoor dat de warmte die in de schacht zit er geforceerd uit gaat. De sensoren voelen de watertemperatuur én de ruimtetemperatuur. In de print zit een berekeningsformule en wanneer er 2 graden verschil in temperatuur is tussen de ruimtetemperatuur en de watertemperatuur gaat de DBE in werking. Op het moment dat de temperatuur in de ruimte bijna gehaald wordt gaat de DBE al modulerend in zijn toerental naar beneden.

Wanneer u kiest voor “lage temperatuur verwarming” (LTV) dan is een JAGA convector in combinatie met een DBE unit set de ideale oplossing! Ook in die situatie wanneer u slechts ruimte heeft voor een kleine Jaga convector is het toevoegen van een DBE unit aan de convector dé manier om toch de benodigde warmteafgifte te halen. Met DBE kan u ook snel even een ruimte opwarmen met behulp van de boost functie.
 

Dynamic Boost Effect is een speciaal voor Jaga Low-H2O radiatoren ontwikkelde warmte-activator om het vermogen te verhogen met minimale overdimensionering en verwaarloosbaar energieverbruik. Ideaal voor het snel opwarmen van de desbetreffende ruimte.

Dankzij deze DBE set genereert u bijna 2 tot 3 maal zo veel warmteafgifte. Deze set clickt u eenvoudig op de warmtewisselaar van bijv. de Jaga Strada, Tempo, Linea Plus of Jaga Mini. Zorg wel voor een stopcontact in de buurt. De ventilatoren produceren nagenoeg geen geluid, deze zijn zeer stil. 

Standaard levering per set:
– Voeding 12 VDC
– Stuurprint met microchip en bediening
– DBE ventilatoren-unit (het aantal is afhankelijk van de lengte van de convector)

HIERONDER TREFT U DE DBE CONFIGURATOR AAN

klik hier

Prijs: 319.95 (klik hier voor meer informatie