Henrad Alto, Designradiator verticaal 1800×500 | HEN_414737

De Henrad Alto heeft een tijdloos ontwerp dat past binnen elk interieur. Deze radiator heeft een klassieke uitstraling door de geribbelde voorzijde, de waterkanalen zijn hier zichtbaar. Door zijn verticale ontwerp neemt hij erg weinig ruimte in beslag, waardoor hij perfect past in kleine of volle ruimten. Naast grote glaspartijen breekt hij optimaal de kou, bijvoorbeeld in de keuken of hal. Deze radiator is tevens verkrijgbaar met een vlakke voorplaat, zie daarvoor de Henrad Alto Plan of Henrad everest Line.
Deze radiator heeft een middenonderaansluiting en is prachtig aan te sluiten d.m.v. bijvoorbeeld het multilux 4 set ventiel van Heimeier.
De ophangbeugels, 1 ontluchtingsstop en 3 blindstoppen worden in de verpakking meegeleverd.

KLEUR
Standaard wordt deze radiator geleverd in de kleur RAL 9016 (Verkeerswit). Maar de radiator is ook verkrijgbaar in allerlei andere kleuren. Bekijk hiervoor de kleurenkaart. Als u kiest voor een andere kleur dient u er rekening mee te houden dat deze radiator speciaal voor u wordt geproduceerd. Houdt daarom rekening met een verwachte levertijd van 4-5 weken en geen mogelijkheid tot retourneren.

Prijs: 446.76 (klik hier voor meer informatie