FONDITAL Garda S90, Designradiator verticaal 2066×498 | FONDVA.206049

Aluminium radiatoren van FONDITAL zijn “High Performance” radiatoren en ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie en zeker ook uitstekend geschikt voor Laag Temperatuur Verwarming (LTV). Vanwege de extreme warmtegeleiding (4x groter dan van staal) is de reactiesnelheid en afgifte erg hoog en kan de afmeting van de radiator klein blijven. Dit resulteert in een lage waterinhoud en werken onze aluminium radiatoren aldus energiebesparend.
Het gewicht is bijzonder laag en maakt dit, zowel voor professional als doe-het-zelver, tot de meest montagevriendelijke radiator ooit.
De FONDITAL GARDA S90 ALETERNUM aluminium radiatoren werken ruimtebesparend en zijn daardoor overal inzetbaar. Daarnaast zijn ze corrosiebestendig en perfect geschikt voor natte ruimtes. Deze radiator wordt geleverd in de kleur RAL 9010. Deze radiator beschikt over 4 zijaansluitngen 1/2″.

Tegen een meerprijs van € 30,= kan er ook gekozen worden voor een middenonderaansluiting. Een middenaansluiting is mogelijk vanaf de hoogte 1266 mm t/m de hoogte 1866mm en bij de breedtematen 249 en 415 mm .  Voor een middenonderaansluiting kan je kiezen voor het Garda 1-gats H-blokventiel (zie accessoires)
Voordelen:
* Ideaal voor laag temperatuur verwarming;
* Laag in gewicht, eenvoudig te installeren;
* Uitstekende warmtegeleiding (4x hoger dan van staal);
* ALETERNUM*, gepatenteerde 100% anti-corrosie behandeling;
* Geschikt voor systemen met afwijkende PH waardes tussen 5 en 10(*)
* 100% Recyclebaar;
* Geen zichtbare lasnaden;
* Leverbaar in meerdere kleuren;
* 100% made in Italy;
* 10 jaar garantie;
* Maximale werkdruk 16 Bar, Druktest op 24 Bar;

LET OP : Deze radiator wordt speciaal op maat / klantgericht geproduceerd en kan niet meer retour worden gezonden

Prijs: 554.18 (klik hier voor meer informatie